Reserveren

De diverse ruimtes van de Vestingbar kun je ook reserveren. Wij zijn flexibel in het organiseren van verschillende soorten borrels: de meeste dingen kunnen in overleg worden geregeld. Ook voor het grotere werk kun je bij ons terecht. Feesten tot ruim 300 personen kunnen bij ons worden ondergebracht. En wil je een film kijken of vergaderen met je vereniging? Dat kan ook!

Het huren van de bar kost €20 per uur per personeelslid, maar voor iedere €70 die geconsumeerd wordt, vervalt er €20 huur.
Verder gelden onze normale bier- en frisprijzen en kunnen we voor bittergarnituur zorgen, dit kan in het formulier aangegeven worden. Bestellen kun je tijdens de borrel zelf doen.

Op factuur betalen is mogelijk, maar onze voorkeur gaat uit naar een contante of pinbetaling direct na de borrel.
Als er voor een vereniging gereserveerd wordt, gelieve de vereniging te noemen in ‘Verenigingsnaam’.

Ben je geïnteresseerd om een borrel of activiteit bij ons te houden?
Dan kun je via het onderstaande formulier een reservering aanvragen of voor meer informatie een mailtje sturen naar reserveringen@vestingbar.nl.
Voor een goede afhandeling van een reservering vragen wij om deze te minste twee weken voor de borreldatum aan ons door te geven. We doen ons best om binnen 3 werkdagen een reactie te geven.

Velden met een * zijn verplicht.

Er zijn geen bindende afspraken na het invullen van een reserveringsformulier.

Een Vestingbar medewerker zal contact opnemen om de reservering te bevestingen en om eventuele vragen te stellen of beantwoorden.