Huren

Naast dat de Vestingbar te reserveren is voor evenementen, kunnen we ook naar je toekomen. We bieden verschillende diensten aan waarmee we samen met jou op locatie (in Enschede en omgeving) een mooi feest kunnen verzorgen. Hiervoor wordt altijd per situatie bekeken wat de wensen zijn en wat we voor je kunnen betekenen, hieronder staan een aantal van de standaard diensten beschreven. Voor meer informatie over mogelijkheden of over prijzen kan je mailen naar evenementen@vestingbar.nl*.

Barmateriaal

De Vestingbar heeft een aantal mobiele taps voor fusten te huur, die zijn perfect voor een huisfeest, borrel of BBQ. We verhuren deze alleen als er bij ons ook fusten Grolsch worden afgenomen. Bij de taprolley kan materiaal zoals zoals gas, drinkwater- en afvoerslangen meegeleverd worden. Als je zelf niet zo bekend bent met hoe dit allemaal werkt, kunnen we bij de uitgifte een korte uitleg geven.
Ongeacht of je bij ons taps huurt kunnen we altijd fusten, fris, wijn en flesbieren (zoals Radler) leveren.
Als je een evenement hebt waarbij je niet zelf de bar wilt bemannen, kunnen we daar personeel voor verzorgen, zodat je daar zelf geen omkijken naar hebt.

Wil je iets anders, stuur dan vooral een mail*, in overleg is heel veel mogelijk.

Evenementenmateriaal

Maar het blijft niet bij een heerlijk vers getapt biertje. Er zijn namelijk ook mogelijkheden voor het huren van licht- en geluidsapparatuur om er een gaaf feest van te maken. Of het nu gaat om stroomvoorziening voor een evenemententerrein op de campus, een geluidset om een toespraak goed verstaanbaar te maken, een knallend feest of het belichten van het terrein. Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Om het feest echt (af) te maken kun je bij ons ook een DJ aanvragen.

De Vestingbar beschikt over de juiste kennis en apparatuur om van jouw evenement een groot succes te maken! Geen zin om je zelf zorgen te maken? Neem contact op met evenementen@vestingbar.nl* voor de mogelijkheden.

 

* Voor een goede afhandeling van een verhuur opdracht, vragen wij om te minste twee weken voor de datum van het evenement contact met ons op te nemen. We doen ons best om binnen 3 werkdagen een reactie te geven.